Alle puljebiler og brugere, der skal have adgang til bilerne, registreres i Greenabouts web-baserede bookingsystem. Herfra kan de let booke en reservere en bil efter behov. Systemet fordeler automatisk kørslen på samtlige puljebiler så kilometer fordeles jævnt.


FunktionalitetGreenabouts bookingsystem leverer skræddersyet og detaljeret rapporter så du altid har det rette beslutningsgrundlag for din flådesammensætning og overblik over udgifterne til persontransporten. Rapporteringsmodulet giver bl.a. svar på:Antal bookninger pr. bil pr. dag med kilometer og tid

Bliver kapaciteten udnyttet optimalt eller er der for mange/få biler tilknyttet den enkelte lokation – en rapport fra systemet vil hurtigt give dig svaret.

Kapacitetsudnyttelsen af bilerne over døgnet

Bliver bilerne kun brugt 8 timer i døgnet for at holde stille de resterende 16 timer? Kan det udnyttes bedre f.eks kan man tilbyde medarbejderne eller kommunens borgere, at leje bilerne når de ikke bliver brugt.

Kørselsmønstre over døgnet

Du kan altid med få klik få fuldt overblik over hvor dine biler befinder sig, hvilken retning de kører, hvor hurtigt de kører og den aktuelle brændstoføkonomi.

Historiske data over hvor dine biler har været på et givent tidspunkt. Se hvilke ture den enkelte bil har kørt, hvor lang tid den har brugt de forskellige steder den har været.

Rapporten vil hurtigt afsløre hvis der har været uregelmæssigheder ved kørselsmønstret.

Elektronisk kørebog, rutevisning

Dokumentér dine kørte kilometer. Rapporterne vil automatisk lave en log over hver kørt tur.

Brug data til at viderefakturere kørselsudgifter til dine kunder eller som udbetaling af kilometergodtgørelse.

Alle gængse regnskabsprogrammer kan integreres til Greenabouts flådestyringssystem og data overføres automatisk.

Brugeridentifikation

Bilerne kan kun åbnes og benyttes af registrerede brugere i systemet. Du har således altid fuldt overblik over hvem der har kørt i bilen på et givent tidspunkt.

Driver behaviour

Behandler dine medarbejdere virksomhedens biler forsvarligt. Få rapport over hvilke hastigheder som køretøjet har haft på en given tur, samt brændstoføkonomi. Det er dit firmanavn der står på siden af bilen, kører bilen uforsvarligt falder det tilbage på virksomheden.

Geofence

Få advarsler, hvis et af dine køretøjer bevæger sig uden for en planlagt rute eller et givent område.

CO2 regnskab

Nedsæt virksomhedens CO2 udledning og få samtidig rapporter til dit grønne regnskab.


Har du spørgsmål?