Fordele ved implementering af flådestyring

Der findes utallige funktioner og fordele ved at bruge GPS-flådestyringssystem. 

De virksomheder, der allerede har implementeret flådestyringssystem, kender enten ikke til alle funktionerne eller benytter dem ikke fuldt. 

Der kan ske en stor udvikling for din virksomhed ved at implementere et GPS-flådestyringssystem.

Selvom mange benytter sig af flådestyring, bliver det brugt på et tidligt stadie hvor funktioner og fordele ikke bliver udnyttet optimalt. Mange virksomheder benytter sig udelukkende af det ”grundlæggende” GPS-tracking, hvor man kan se hvor sine biler opholder sig. Softwaret byder på mange flere muligheder og herunder kan du læse omkring fordelene ved at benytte sig af dem.

Hvilke fordele får du ved at implementere et flådestyringssystem.
Et godt flådestyringssystem kan gøre en stor forskel for din virksomhed. Samtidig vil du få adskillige fordele der kan gøre konkurrencemarkedet nemmere. Her er nogle af fordelene vi kommer nærmere ind på:

 • Administrering af kørende personale
 • Nem adgang til data
 • Tidsbesparelser
 • Sikkerhed
 • Bedre driftsøkonomi
 • Hold bedre status med dine aktiver
 • Nem brugerflade
 • Bedre konkurrenceevne

Administrering af kørende personale
Et GPS-flådestyringssytem påvirker din virksomheds effektivitet til det positive ligegyldigt om dine chauffører, transporterer materialer eller personkørsel.

Det er muligt at hive data med informationer omkring chaufførers arbejdsgange og kørselsmønstre. Den data man får giver grundlag for at virksomheden kan finde frem til de rigtige beslutninger.

Med information omkring:

 • Placering
 • Hastighed
 • Kørselsadfærd
 • Driftsøkonomi
 • Sikkerhed

Er det nemt at se hvordan dit flådepersonale opfører sig på vejene.

Med den rette kørselsadfærd, vil din virksomhed få større kundetilfredshed og bedre image hos forbrugerne, da kørselsadfærden ofte afspejler din virksomhed.

Nem adgang til data
I dag er data et af de vigtigste koncepter og benyttes alle steder. Når der ses på flådestyring, bruges data primært til at optimere kørsels arbejdsgange inden for sin flåde.

Ved ansvarsspørgsmål kan man desuden benytte sig af data til at validere sin sag, ved at få de korrekte informationer. Med teknologien kan man trække data ud der viser den præcise placering af dine køretøjer på et bestemt tidspunkt. Det er også muligt at se hvor hurtigt der blev kørt, hvilken hårdhed opbremsningen havde. om der var hårde sving, mm.

Det man får ud af data, kommer an på hvilken måde den bliver benyttet. Det er udnyttelsen af data der er hele ideen med flådestyring.

Tidsbesparelser
Ved benyttelse af et GPS flådstyringssystem kan man spare tid indenfor adskillige områder eksempelvis:

 • Ruteoptimering
 • Overblik over nuværende og fremadrettede opgaver
 • Hurtig responstid ved ændringer

Dansk Industri mener at forsinkelser i kø-trafik vil koste 20mia. kroner hvert år.

Ved brug af avanceret GPS teknologi kan tid og kørsel minimeres for både chauffører og personale ved at benytte sig af hurtigere alternative ruter, optimering af arbejdsgange og hurtigere reaktionstid.

Med tidsbesparelsen kan dine chauffører i stedet udføre flere leverancer og samtidig øge produktiviteten og kundetilfredsheden i virksomheden. Ved benyttelse af flådestyring vil din service være hurtigere men på samme tid kan det skabe mere arbejde til dine medarbejdere hvilket vil spare transporttid og arbejdskraft.

”Med et system fra Greenabout Move er det en leg at optimere arbejdsgangene for vores kunder. Med indsigt i data, økonomi, bilflåde, mm. har opgavestyring aldrig været nemmere.”
Se mere her

Sikkerhed
Der kan forekomme virksomhedsspecifikke hændelser i forbindelse med kørslen i din virksomhed. Ved brug af et GPS flådestyringssystem kan du se hvor hændelsen er sket og få direkte besked over SMS, det er også muligt at få sendt direkte besked til alarmcentralen, alt efter hvilke hændelser der forekommer.

Bedre driftsøkonomi
Med flådestyring har du et økonomistyringsværktøj, der kan sende oplysningerne til dig, i færdige rapporter, så du ikke skal bruge tid på dataindsamling fra dine medarbejdere.

Da der er en ubegribelig mængde data ved brug af flådestyring, vil du hurtigt få indsigt over din driftsøkonomi og samtidig se hvor der skal ske ændringer og forbedringer.

I stedet for at bruge tid og ressourcer på at tracke sine medarbejderes kørte kilometer via den håndskrevne kørebog, vil systemet gøre det for dig. Det betyder at der kan fokuseres på andre områder indenfor virksomheden.

Hold bedre status med dine aktiver
Det kan ske at aktiver og køretøjer forsvinder, med GPS tracking er det muligt at spore sine køretøjer hvis uheldet skulle ske. Med et flådestyringssystem går det hurtigt at finde frem til sine mistede køretøjer.

Hvis du er leverandør af produkter eller er indenfor persontransport, er det vigtigt at holde styr på din leverance. Flådestyring gør det muligt at vide sin egen status på leverancer og kørsel, så du bedre kan holde status med dine aktiver.

Nem brugerflade
Når du benytter dig af GPS flådestyring kommer du i besiddelse af data og oplysninger om køretøjs placering, køretøjets status, hvordan køretøjet bruges, alt efter hvilke data der er vigtige for dig.

Det er nemt via computer, tablet eller smartphone at få adgang til netop den data som du søger.

Systemet der benyttes til at gemme oplysningerne er let at anvende og er brugervenligt i den forstand, at der er nem adgang til data og statistikker, at jobbet som flådeadministrator bliver lettere.

Bedre konkurrenceevne
Det er muligt, med et GPS flådestyringssystem, at holde omkostningerne nede, få overblikket over dine køretøjer, øge sikkerheden, trække data, holde kundetilfredsheden oppe, mm.

Med den viden du kan trække ud af den data der kommer, er det muligt at holde overblik, lave lettere opgavestyring og bruge sine ressourcer på andre fokusområder, hvilket giver dig en meget højere konkurrenceevne på markedet.

Fordelene ved brug af et GPS flådestyringssystem er mange. Med et godt flådestyringssystem kan din virksomhed benytte sig af den samlede data og nemt lave forbedringer inden for forskellige områder.

Har du brug for mere viden omkring Greenabout-Moves flådestyringssystem og hvad vi kan gøre for dig?? Så send en mail eller ring til os, så ser vi på mulighederne for at tilpasse det helt rigtige system til dine behov.

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *